20 May, 2012

Dagens sömntuta

Det är tydligen jättejobbigt att fylla 1 år - Filuren sov till kl. 10! Ett surt men kort uppvak kl. 2 för att han inte hittade nappen men annars sov han som en stock. I över 14 timmar! Synd att en viss Trollunge inte kände för att sova lite längre men hon var med på att ligga och dra sig till kl. 8. Så vi ska inte klaga!

När även Skrutten hade fått i sig frukost testade vi hans nya cykelhjälm in action. Vi cyklade alla till Ica och det gick jättebra! Han var inte ett dugg rädd eller så och skrattade så han tjöt där bak.


Även detta var tydligen väldigt tröttsamt för han orkade inte vänta på lunchen utan somnade igen. Nu ska jag gå och peta på honom för jag måste jobba i kväll/natt så då är det bäst att han sover... Men sicken sömntuta alltså!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljudbok just nu

Ljudbok just nu
Svikaren av Katarina Wennstam

About Me

My Photo
Miss MissChief
Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
View my complete profile