09 September, 2009

Tjockis!

Naturligtvis inte men Trollungen har gått upp jättemycket (för en gångs skull känns det som)! Hon väger nu 10565 g och längdmässigt har hon också ökat bra, 83 cm är hon nu.

Hon skrek när hon vägdes och mättes och sen lugnade hon ner sig tills hon fick sprutan (vaccin mot mässlingen, röda hund och påssjuka), då skrek stackars pluttan igen. Det var en läkare vi inte hade träffat hittills och hon älskade Trollungens hårfärg. Hon var också impad när vi gick ut och Trollungen vinkade och ropade: "Bye bye!" :-)

Om en vecka ungefär får vi se om hon reagerar på sprutan. Hon kan då få feber och bli lite prickig. "Perfekt" för då skolar vi in på dagis.

1 comments:

Camilla said...

Stackars liten, inte kul att de ska behöva ta alla dessa sprutor. Tur det är några år nu till nästa omgång! (om det nu inte blir nåt med influensavaccineringen)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljudbok just nu

Ljudbok just nu
Svikaren av Katarina Wennstam

About Me

My Photo
Miss MissChief
Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
View my complete profile