31 March, 2010
Ägglåda - inte bara när det är påsk
Jag snubblade över detta recept och det låter så gott, det SKA vara med på påskbordet i år! (Ffa för att jag tror att det är något som pappa kan äta.)
Du behöver:
3 dl grädde
12-15 kokta ägg (beror på storlek)
1 tub kaviar
Gör så här:
Koka äggen. De ska vara medelkokta, inte rinniga, men med fast gula.
Hacka äggen, ganska fint.
Lägg ägghacket i en ugnsfast form.
Blanda kaviaren med grädden. Grädden ska bli svagt rosa, då är det rätt styrka på det.
Häll blandningen över ägghacket.
In i ugnen på 175 grader tills allt "stannat". Lite brunt i kanterna brukar vara lagom!
Du behöver:
3 dl grädde
12-15 kokta ägg (beror på storlek)
1 tub kaviar
Gör så här:
Koka äggen. De ska vara medelkokta, inte rinniga, men med fast gula.
Hacka äggen, ganska fint.
Lägg ägghacket i en ugnsfast form.
Blanda kaviaren med grädden. Grädden ska bli svagt rosa, då är det rätt styrka på det.
Häll blandningen över ägghacket.
In i ugnen på 175 grader tills allt "stannat". Lite brunt i kanterna brukar vara lagom!
Labels:
Mat - bak - dryck
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ljudbok just nu
About Me
- Miss MissChief
- Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
0 comments:
Post a Comment