03 September, 2010

Kassler- och rislåda

Kassler- och rislåda - SÅ gott och SÅ enkelt. Jag använde mig av detta recept men ändrade lite.

* Jag kokade riset i grönsaksbuljong (det gör jag alltid; buljong eller sojasås så att det får lite egen smak).
* Jag använde turkisk yoghurt istället för grädde (J blir dålig i magen av grädde eller Creme Fraiche; konstigt nog funkar TY helt problemfritt).
* Jag använde Heinz Hot Chili sås och tog lite mer än 1/2 dl och tur var det, det smakade ändå knappt chili.

Verkligen superenkelt att göra och vad jag också gillar är att man kan förbereda den upp till 2 dagar innan och sen bara köra in den i ugnen 20 minuter innan den behövs. Tummen upp!


Jag tog kortet innan lådan åkte in i ugnen, sen glömde jag att ta ett kort på den färdiga härligheten. Men, men, gott var det ändå.

3 comments:

Camilla said...

Yumyum..du vet att jag gillar sådana här recept! Tack för veckomenyn förresten! Måste rycka upp mig när det gäller matlagningen...

Näe..4 kolor är inte mkt, men jag kunde inte hålla mig ifrån godis ens i två ynka dagar :(

Rebecka said...

mmmmm :)

Rebecka said...

Jag kör ett modifierat recept idag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljudbok just nu

Ljudbok just nu
Svikaren av Katarina Wennstam

About Me

My Photo
Miss MissChief
Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
View my complete profile