04 September, 2010

Toppendag - med shopping

Åh, vilken härlig dag vi har haft! Kanonväder, roliga aktiviteter och lunch i trevligt sällskap och shopping för nästan nada pengar. Nästan iaf. J bestämde sig för att hänga på oss tjejer och det var ok. Tiden han behöver i badrummet och hans skosamling klassar honom som tjej.

Vi åkte till IKEAs loppis och kikade. J köpte ett Twister-spel. Sen gick vi in och åt en minilunch (pannkakor). Vi tog oss igenom hela IKEA utan att köpa en enda pryl! Det är rekord!

Sen gick vi till H&M för att investera presentkorten jag hade i en pyjamas. Det blev en Hello Kitty-pyjamas - det var banne mig den enda långärmade pyjamasen som fanns i hennes storlek! Mormor överlämnade en slant från gammelmormor och -morfar till Trollungen (helt överraskande, det är ju inte så att hon har fyllt år eller något - supersnällt!). Dessa slantar tog vi till Lindex och det blev en till pyjamas, en tröja och tre par strumpor. Alla dessa kläder kostade mig 50 kronor! Me like very mucho!



Sen blev det att köpa kattsand (för kattlådan åkte vi dock till Ö&B; lådorna i zooaffären var oförskämt dyra!). Ja, och efter det åkte vi hem, slängde i de nya kläderna i tvättmaskinen och drack kaffe. Helt perfekt dag!

1 comments:

Rebecka said...

ooh monstertrucks den e fan ball asså :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljudbok just nu

Ljudbok just nu
Svikaren av Katarina Wennstam

About Me

My Photo
Miss MissChief
Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
View my complete profile