25 November, 2010
Äpplen fyllda med rödkål
För några dagar sen fick vi hem Ica Maxis julprospekt med bl.a. en massa recept. Jag fastnade direkt för detta, hur gott och enkelt (mycket viktigt) låter inte det?! Det ska definitivt testas!
50 g smält smör
3 dl rödkål
Gör så här
Sätt ugnen på 200°C.
Skär ett "lock" av 8 små äpplen, ta ur kärnhuset. Lägg dem i en ugnssäker form och pensla med smält smör. Sätt in mitt i ugnen 3-4 minuter. Värm ca rödkål. Lägg rödkålen i äppelhalvorna, sätt på "äppellocket".
Passar utmärkt till ex. revbensspjäll. Uh, vad hungrig jag blev nu!
Ingredienser
8 små äpplen50 g smält smör
3 dl rödkål
Gör så här
Sätt ugnen på 200°C.
Skär ett "lock" av 8 små äpplen, ta ur kärnhuset. Lägg dem i en ugnssäker form och pensla med smält smör. Sätt in mitt i ugnen 3-4 minuter. Värm ca rödkål. Lägg rödkålen i äppelhalvorna, sätt på "äppellocket".
Passar utmärkt till ex. revbensspjäll. Uh, vad hungrig jag blev nu!
Labels:
Mat - bak - dryck
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ljudbok just nu
About Me
- Miss MissChief
- Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
1 comments:
Men usch jag fick just kväljningar 8-)
Post a Comment