17 October, 2011
Ångkoka utan ångkokare
Att ånga grönsaker är ju mycket bättre än att koka dem. Så slipper man risken att koka skiten ur dem så att allt det goda förvinner. Jag har en ångkokare, en sån där kastrull ni vet, men när den är i disken så tar jag till ett gammalt vedertaget knep: en gryta med lite vatten, ett durkslag eller sil och ett lock. Går alldeles utmärkt. Så om du inte har en ångkokare - du kan ändå ångkoka. :-)
Labels:
Hos oss,
Mat - bak - dryck
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ljudbok just nu

Svikaren av Katarina Wennstam
About Me

- Miss MissChief
- Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
0 comments:
Post a Comment