25 October, 2011
Kyckling med spenat och mozzarella
Här ska ni få ett mattips, enkelt och gott: kyckling med spenat och mozzarella.
Egentligen skulle jag ha gjort kycklingroulader med spenat- och mozzarellafyllning men kycklingfiléerna visade sig vara i minsta laget (inte ens en ångvält hade kunnat platta till dem till rouladstorlek) så jag improviserade - med kanonresultat!
Man tager en ugnsform, häller i ett lager med en spenat/creme fraiche-blandning, lägger på i buljong förkokta kycklingfiléer och toppar sen det hela med mozzarella som man (som Jamie Oliver säger) river isär istället för att skära. Och skjuts in i ugnen.
Egentligen skulle jag ha gjort kycklingroulader med spenat- och mozzarellafyllning men kycklingfiléerna visade sig vara i minsta laget (inte ens en ångvält hade kunnat platta till dem till rouladstorlek) så jag improviserade - med kanonresultat!
Man tager en ugnsform, häller i ett lager med en spenat/creme fraiche-blandning, lägger på i buljong förkokta kycklingfiléer och toppar sen det hela med mozzarella som man (som Jamie Oliver säger) river isär istället för att skära. Och skjuts in i ugnen.
Labels:
Mat - bak - dryck
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ljudbok just nu

Svikaren av Katarina Wennstam
About Me

- Miss MissChief
- Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
1 comments:
Wow, enkelt och gott (låter det som iaf). Måste testas!
Post a Comment