07 November, 2011
Kycklingburgare utan bröd
Man får inte vara dum, vet ni hur man gör världens godaste kycklingburgare? Jo, man delar en kycklingfilé och använder delarna istället för bröd. Sen lägger man bacon, tomatskivor,... vad man vill emellan. Satan, vad gott det blev, jag är inte lite mallig. J var alldeles lyrisk.
Kycklingfilé (kokad) med stekt bacon, tomatskivor, mozzarella och majonnäs
(Hade velat smyga in ett salladsblad också men de var så dassiga att det fick gå utan.)
Labels:
Mat - bak - dryck
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ljudbok just nu

Svikaren av Katarina Wennstam
About Me

- Miss MissChief
- Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
4 comments:
Mmm, tack för tipset på en god middag. Ser ruskigt god ut...
HA en fin dag!
Vad smart och det ser riktigt gott ut! :)
Ja,jag tyckte det var så spännande. Klarade inte av att sitta still då :p
Riktigt smart! Det ska testas. Brukar göra sa med hamburgare annars. Alltsa tva hamburgare som "bröd" och sa stekt ägg, bacon, majonnäs, gurka osv emellant. Smaskens!
Oj, vad gott, det skrivs in i nästa veckas meny!
Post a Comment