07 December, 2011
Sköt-dig-själv-örtakyckling
Faktiskt lyckades jag bra i köket igen! Himla enkelt: blanda en massa gottigheter och låt stå i ugnen.
Till detta serverades tzatziki och en snabb Trollungens favorit-sallad: gurka, skalad och tärnad, tillsammans med en burk majs. Mums!
Här ser ni:
Djupfrysta kycklingfiléer
Rödlök, klyftor
Morötter, stavar
Zuchini, stavar
Röd och gul paprika, grova bitar
3 (ja!) halverade vitlöksklyftor
En näve halverade svarta oliver
Dessutom 3 dl kycklingbuljong, svartpeppar, timjan och rosmarin
Ca 1 timme i ugnen vid 180 grader
Till detta serverades tzatziki och en snabb Trollungens favorit-sallad: gurka, skalad och tärnad, tillsammans med en burk majs. Mums!
Labels:
Mat - bak - dryck
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ljudbok just nu

Svikaren av Katarina Wennstam
About Me

- Miss MissChief
- Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
3 comments:
Mums!
Lät väldigt gott och bra när man slipper grejja så mkt=)
Wao vilken gran ni har med kanel och apelsin i!
Hos oss är det en extremt välfyllt och blandat i granen...
Trevlig onsdag!
Helen.HUSnrNIO
Ååh, ser jättesmarrigt ut!! Men alltså, djupfrysta som i djufrysta? Du tinar inte filéerna innan heller?
Sv: Tack för grattiset! :D I2 ligger typ vid Våxnäs, vi parkerade bakom Våxnäs ishall och sedan är det bara att börja gå!
Gottit!Hihi vi ser på film efter Alfred somnat dvs vid 19, underbart med lite egentid/avslappning på kvällen;)
Förresten håll utkik,imorgon är det tävlingdax i min blogg!
Post a Comment