21 April, 2012

På gående fot

Idag har Filuren gått igenom hallen och köket flera gånger, helt utan att hålla i sig, typ 20 steg åt gången. Vid ett tillfälle gick han även från hallen in i vardagsrummet och klev över den några centimeter höga tröskeln som om den inte vore där. Ni kan alltså tro att här har tjoats och hejats en hel del idag.

Egentligen skulle vi ha pyjamasdag men det blev en familjepromenix till Ica. Vi gick och Trollungen cyklade. Det gick riktigt bra, hon är inte alls rädd längre.

Mycket mer har vi inte gjort, jag kommer iaf inte på något. Vi har en massa kvar att ta itu med i morgon (tvätt, dammsuga,... sånt) så nej, vi har inte gjort ett jota idag. Ja, hejat på Filuren då.


Retsticke-Trollunge gör lillebrorsan alldeles vansinnig. :-D


Kökshjälp.

3 comments:

Ellen - LCHF och mycket annat said...

Svar: Hehe jo visst har jag det, men inte så extremt som det blir med fakir. Vanlig LCHF innebär ju uppemot 20g kolhydrater om dagen, med fakir brukar man säga att man nollar, alltså inte äter några kolisar allt. Däri ligger skillnaden :) men när det gäller vanligt LCHF:ande så skiljer sig antalet kolisar från dag till dag, lite beroende på vad man äter.

Ellen - LCHF och mycket annat said...

allt=alls

Ellen - LCHF och mycket annat said...

Svar: Kålpudding är mums!

Nåja, det återstår att se om det bara är batteriet, eller nåt annat också. För sju euro är det i alla fall värt att testa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljudbok just nu

Ljudbok just nu
Svikaren av Katarina Wennstam

About Me

My Photo
Miss MissChief
Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
View my complete profile