19 May, 2012

Födelsedagen

Det var en intensiv dag men så är det inte varje dag man fyller 1 år!

Vi började dagen med frukost och mjölk som måltidsdryck. Det gick riktigt bra. Först var han lite chockad av det annorlunda innehållet i muggen men han vore inte vår Filur om han inte snart slurpade i sig den okända drycken. :-D

Efter det var det presentöppning och Trollungens IKEA-presenter var en stor succé, ffa bilarna. I morgon ska vi inviga cykelhjälmen.

På eftermiddagen kom mormor och morbror K med kusinerna. Som väntat fick Filuren en panikattack när han såg brorsan och skrek otröstligt i några minuter. Vi lugnade och lockade med frukt medan vi låååångsamt närmade oss matbordet igen och efter en stund gick det bra att sitta i sin stol igen. Han gav brorsan tveksamma blickar men han skrek iaf inte. Innan dagen var över fick brorsan t.o.m. titta åt hans håll!

Trots att solen försvann satte vi på grillen och mamma stannade på lite grillat. När vi hade ätit var kl. 18:30 och Filuren var jättetrött. Inte gnällig eller så men gnugg-ögonen-kramsjuk-trött.

Trollungen slocknade en timme senare. Hon hade också jättekul med kusinerna. Tillsammans med C (5 år) och X (3 år) var det full rulle här och det sprangs in och ut och lekstugan tömdes på leksaker. Hon fick med sig en fläskläpp som minne. Ingen aning vad som verkligen hände men det ska bli spännande att se hur läppen ser ut i morgon. Det gjorde iaf bara ont i ca 2 minuter.

Skrutten fick finfina presenter. Vi fick bidrag till hans nya barnvagn (Baby Jogger City Mini) och den har jag nu klickat hem härifrån! Hoppas, hoppas den kommer fort! Jag är även hunnit med att beställa en specialsydd sittdyna. :-D


Filuren tvekade en sekund, sen började han sleva i sig vaniljglassen. Glasskalaset avslutades med en dusch för hans del.

1 comments:

Fröken M said...

Men oj, har det redan gått ett år !?
Stort grattis från mig och Viggo <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljudbok just nu

Ljudbok just nu
Svikaren av Katarina Wennstam

About Me

My Photo
Miss MissChief
Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
View my complete profile