14 May, 2012

TGIM

Åh, så härligt. Efter en easy peasy avslappnad helg med familjemys för hela slanten är det äntligen måndag igen! Och inte vilken måndag som helst utan första dagen på en intensiv vecka. Tandläkarbesök, cirkusbesök, ett första besök hos fotbollsklubben som startar en barnkurs på onsdag, födelsedagsförberedelser och på lördag: 1-årskalas!

Och förutom det vardagliga måste jag jaga sjukhuset i Karlstad. Filuren verkar ha fått något skov och fläckarna har spridit sig ytterligare, plus att flera växer. Förra veckan fick vi ett brev om att de har registrerat remissen och att vi kommer att få en läkartid - inom 8 veckor. Det är inte acceptabelt. Vi har nu börjat skriva matdagbok och vi har bestämt att vi fotar honom varannan dag. Både för vår egen skull, så att vi kan förfölja förloppet bättre, och så att vi har något att visa upp. Nä, usch, det börjar kännas olustigt.

Så vi startar denna energiladdade vecka med en telefonlista, en äggmacka, en kopp kaffe och en playlist med gamla Queen-låtar!

1 comments:

Karin said...

Det låter helt klart som en fullspäckad vecka.
Hoppas ni får bukt med filurens prickar och får både en tid och ett svar inom en rimlig tid!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljudbok just nu

Ljudbok just nu
Svikaren av Katarina Wennstam

About Me

My Photo
Miss MissChief
Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
View my complete profile