24 September, 2009

Lite deppig

Ringde till dagis för att höra hur det går och trots en perfekt första lämning (J fick en puss, hon vinkade och följde med fröken utan problem) har hon sen dess varit ledsen. Inte hysteriskt ledsen men hon vill mest sitta i knät och ha sin napp. Helt otypiskt. Hon får egentligen bara nappen när hon ska sova och sitta i knät har hon vanligtvis inte tillräckligt med ro för... Usch, det känns inget vidare i mammabröstet men men. Det är första gången så förhoppningsvis blir det snart bättre för alla. (J funderade på att smyga dit och gömma sig bakom en buske men jag kunde övertyga honom om att det är en snapsidé.)

1 comments:

Lindah said...

:-( hoppas det gick över. De allra allra har en period då de inser att mamma och pappa lämnar dem där och de då blir lite ledsna. På Samuels 3dje vecka började han gråta varje mnorgon då jag lämnade honom. Det gick dock över på 5 sek men jobbigt var det att höra. Detta slutade han med för bara några dagar sedan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljudbok just nu

Ljudbok just nu
Svikaren av Katarina Wennstam

About Me

My Photo
Miss MissChief
Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
View my complete profile