24 September, 2009

Lyckligt slut ändå

Trollungen hade ju varit ledsen idag på dagis men det höll som tur är bara i sig till fruktstunden. När hon väl fått i sig lite äpple och de gick ut var det som att trycka på en knapp: hon blev på bästa humöret, lekte och pillade och gick på upptäcktsfärd. Sen åt hon tydligen som en häst och slocknade på två röda. Hon vaknade av sig själv efter 1 1/4 timme och då gick hon ut igen. Hon var fortfarande ute när J kom för att hämta henne. Det kändes så bra att höra att det blev en bra dag ändå!

Vi har nu kommit överens om att vi ska lämna henne en halvtimme senare. Av någon anledning blir hon ledsen innan allt kommer igång. Dagen börjar egentligen inte förrän frukt- och sångstunden och jag vet inte men det blir för lite mat eller för lite action eller något. I morse proppade vi i henne en massa mat innan hon gick till dagis, just för att hon inte skulle bli hungrig och ledsen, men det verkade inte funka sådär jättebra. Hon störtade sig tydligen på fruktburken när det var dags. För oss kvittar det, vi kan organisera runt våra tider +/- 30 minuter, och om det är bäst för Skruttan så är det bäst för oss!

2 comments:

Lindah said...

bra att det gick bra :-)

Camilla said...

Vad bra att blev på bättre humör :) Hoppas er tidsförskjutning kommer fungera positivt, alltid värt att testa när man har möjlighet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljudbok just nu

Ljudbok just nu
Svikaren av Katarina Wennstam

About Me

My Photo
Miss MissChief
Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
View my complete profile