18 December, 2009

Julstjärnor

Jag hittade ett till recept som jag nog ska testa. Det ser ut att vara på en nivå som jag kan klara av...

JULSTJÄRNOR
Du behöver:
Smördeg, fryst
Jordgubbssylt
Ägg för pensling

Gör så här:
Tina degen och kavla ut den till en tunn kaka.
Skär ut fyrkanter, ca 8x8 cm.
Lägg en klick sylt i mitten av varje fyrkant. Vik in hörnen över sylten och tryck till snibbarna.
Lägg kakorna på en plåt med bakplåtspapper och låt dem stå i 5 minuter innan du penslar dem med ett uppvispat ägg.
Grädda i mitten av ugnen i 220 grader i ca 10 minuter och låt dem sen svalna.

1 comments:

Bodil said...

Låter smarrigt!! Glöm inte att lägga upp bilder på allt gott du bakar. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljudbok just nu

Ljudbok just nu
Svikaren av Katarina Wennstam

About Me

My Photo
Miss MissChief
Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
View my complete profile