09 March, 2009

Trollungen fyller 1 år!


Igår, 8 mars, fyllde vår alldeles underbara, söta, glada, gulliga, duktiga trollunge 1 år!

Dagen började perfekt - hon hade sovit till kl. 7 i sin egen säng så alla var utsövda. Jag bytte blöja och J gick ner och fixade välling. För en gångs skull blev det välling till frukost och det i sängen. Efter lite mys gick vi ner och hon såg direkt en massa presenter. Vi hade nämligen byggt upp prinsesstält och monterat hennes bobby car kvällen/natten innan och ställt fram allt annat också. Hon undersökte allt och favoriten var snabbt tydlig: klossbilen från IKEA, tätt följt av prinsesstältet.

Kl. 14 var det dags för kalas, 9 vuxna och tre barn var vi. Jag hade försökt mig på rosa cheesecake och tårtorna blev jätterosa och faktiskt jättegoda men de sprack så
snygga var de inte. Vi löste problemet med ett tunt lager grädde... Man tager vad man haver... Fikat var iaf jättelyckat och vi hade supertrevligt. Trollungen var på sitt bästa humör, sååå söt, gick jättemycket själv och fick många fina presenter. Hon fick naturligtvis äta tårta och det var en fröjd att se. Klet över hela ansiktet. :-D

Kl. 17 var det vi, mormor och morfar och trollungens fadder plus tjej kvar så då åt vi "lite" plockmat. Vi hade förberett pastasallad, potatissallad, kycklingklubbor, kallskuret, skinka- och sparrisrullar, ägg med kaviar,... Också det var väldigt lyckat och trevligt.

Efter maten spelade vi Wii Bowling och de sista gästerna gick kl. 21:45. Då hade trollungen sussat i över 1,5 timmar.

Allt var perfekt!



"Några" presenter.


Visst är sittdynorna som ser ut som katter bedårande?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljudbok just nu

Ljudbok just nu
Svikaren av Katarina Wennstam

About Me

My Photo
Miss MissChief
Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
View my complete profile