14 September, 2009

En ny vecka

Om man bortser ifrån att Trollungen tyckte att 6:20 är en utmärkt tid att starta dagen hade vi faktiskt en bra natt. Tills dess sov hon nämligen utan uppvak och gnäll. Det hade vi inte trott, efter gårdagen. Hon har nu haft sin nya säng i en vecka och det har funkat över förväntan. Bara en gång har vi varit tvungna att gå upp och in till henne på natten, annars har hon sovit jättebra. Hoppas det fortsätter så.

Denna vecka står i dagis tecken! Ikväll ska J och jag på informationsmöte (under tiden ska Trollungen hitta på hyss med sin älskade mormor) och imorgon är första inskolningsdagen, från kl. 10. Vi har därför inte gjort några "större" planer. Det är ju en rätt så stor förändring i Trollungens vardag och mycket att ta in för en liten plutt (och för mamma) så förutom dagis kommer vi nog bara att pilla här hemma. Det är ju inte så att det inte finns saker att göra här hemma....

2 comments:

Lindah said...

Åhhh vad spännande med fsk start

C said...

Härligt att ni får sova ordentligt om nätterna och att sängen blev en sådan hit!! :) Skönt hon sov bra också trots tanden. Sånt kan ju ställa till en hel del.
Här blev det inte många timmars sömn för vare sig mig eller lillen. Han håller på att somna över tangentbordet just nu tror jag minsann... Han har haft 38,6 som max..eventuellt. Vår termometer är helt värdelös, måste investera i en ny omedelbums!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljudbok just nu

Ljudbok just nu
Svikaren av Katarina Wennstam

About Me

My Photo
Miss MissChief
Jag, tjej på 30+, mamma, fru, matte,... i Värmland bloggar om oss (en Trollunge som är född i mars 2008, en Filur som föddes i maj 2011, en engelsman i Sverige, en pälskling och mig) och lite allt möjligt. Ni vet, en sån där mammablogg helt enkelt. :-)
View my complete profile